| Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews

jean low  |  30/12/2017

thank you so much for a lovey Christmas at your magical hotel,such a pretty setting,thank you so much,best wishes to all the staff,our room was lovely,lovely view of the gardens and lake too,it was our 4th visit.the best place to stay near bruges.once again thank you.,


club senioren EADS Oostkamp  |  16/12/2017

Beste Frederic, Ik wil jullie namens de ganse groep bedanken voor de vlotte bediening en de menu die jullie ons geserveert hebben. Het was zeer lekker en ruim voldoende!! Proficiat daarvoor aan ieder van jullie medewerkers! Zeker tot nog eens en verder veel succes met de zaak!! Met Vriendelijke Groeten


club senioren EADS Oostkamp  |  16/12/2017

Beste Frederic, Ik wil jullie namens de ganse groep bedanken voor de vlotte bediening en de menu die jullie ons geserveert hebben. Het was zeer lekker en ruim voldoende!! Proficiat daarvoor aan ieder van jullie medewerkers! Zeker tot nog eens en verder veel succes met de zaak!! Met Vriendelijke Groeten


Redant Koenraad   |  1/12/2017

Beste Frederik, Bij deze mijn oprechte dank voor de schitterende organisatie en realisatie van mijn feest. Het was niet goed maar supergoed. Van iedereen lovende woorden gekregen. Ook mijn oprechte dank aan uw medewerkers. En een super idee om dit op een zondag te organiseren.


Fam. Verduyn  |  11/07/2017

Wij bedanken jullie en de medewerkers voor het mooie verzorgd feest van 25 juni 2017. Voor een mooi verzorgd feest moet je bij Lodewijk van Male zijn! Prijs kwaliteit


Cornette Carlo  |  15/05/2017

Ik hou eraan u nog eens van harte te bedanken voor het feest dat we gisteren met onze familie mochten vieren. 30 jaar geleden waren we ook bij jullie van de partij. Een dikke pluim voor de bediening en de kok. We hebben opnieuw genoten van de prachtige tuin.


Borrizee Jelle  |  8/05/2017

Zaterdag getrouwd op deze prachtige locatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk en behulpzame uitbaters en personeel. Het eten was super lekker, de zaal en tuin prachtige versierd en vooral een top service. Bedankt voor alles! Een echte aanrader!


Flamée Michaël  |  28/04/2017

Hartelijk dank voor de excellente bediening en het lekkere eten n.a.v. onze familiebijeenkomst van zaterdag 22 april. Een meer dan geslaagde receptie in het tuinpaviljoen waar alle familieleden vol lof over waren. Keep up the good work!


Dekersgieter Jan & Marijke Carette   |  22/02/2017

Dankjewel Frédéric & Sofie, Het was weerom een pracht van een feest ! Iedereen was opgetogen en vol lof over deze prachtlocatie in de tuin & het lekkere eten ! Men vond het tuinpaviljoen en interieur zeer sferig ! Er wordt nog over gesproken en we worden er zelfs over aangesproken van mensen die het op FB zagen ! Een warme oproep aan allen die dit lezen ... de tuinlocatie, organisatie, food & drinks zijn TOP ! Allen daarheen om te feesten ! Belangrijk ook: prijs-kwaliteit zeer scherpe prijzen ! Dankjewel voor deze topavond die jullie ons schonken ! Marijke en Jan en dochters !


BCB/EADS  |  10/12/2016

Wij willen jullie namens de ganse groep bedanken voor de vlotte bediening en de menu die jullie ons geserveerd hebben in het mooie kader van Lodewijk Van Male ter gelegenheid van ons tienjarig bestaan .Het was zeer lekker en ruim voldoende! Proficiat daarvoor aan ieder van jullie medewerkers. Tot nog eens en verder succes met de zaak.


40 Reviews: Previous | Next